joi, 11 august 2011

In vacanta

Bine v-am găsit pe toţi! Ştiu că sunteţi nerăbdători să aflaţi ce am făcut vacanţa asta, aşa că trec la povestit fiindcă sunt foarte multe de spus.

Pe 14 iulie mi-am luat cei doi membri ai familiei mele (mami şi tati) şi am plecat la mare...mi-am propus să mă odihnesc pe drum şi nu la sosirea la hotel.

Am să continui povestirea cu distracţia de la mare, urmând ca cele legate de apă si nisip să vi le spun un pic mai încolo. La parcurile de distracţie nu am avut niciun absent.
La Acvariul de la Constanţa am văzut mulţi peşti, dar rămân la ideea că cel mai interesent este cel file pregătit de mami.

La Delfinariu am aplaudat toate giumbuşlucurile delfinilor.


La Mangalia am admirat toate ambarcaţiunile din port.

Spre disperarea părinţilor, am vrut câte ceva de la fiecare tonetă de prin staţiune.Deşi pentru aerosoli mă trezeam foarte de dimineaţă, după cum vedeţi, buna dispoziţie o aveam tot timpul cu mine.Cam asta a fost prima reacţie la apă. Apoi totul a intrat în normal.Această poză consideraţi-o "Vedere de la Mare".

De la Mare ne-am deplasat la Târgul Ocna. Ziua am început-o cu un grătar, într-un mediu plăcut.
A fost destul de complicat să-l învăţ pe tati să pozeze cu stil.

În salină nu te plictiseai...După câteva zile am mers în altă zonă superbă: Praid şi Sovata. La Lacul Ursu m-am bălăcit în voie.


În autobuzul care ne transporta în salina de la Praid eram foarte nerăbdător.Jos, în salină, distracţie maximă!Acolo era şi o bisericuţă unde mă rugam pentru sănătate şi să fiu cuminte (aşa mi-a zis mami să-i cer lui Doamne-Doamne).

Mi-am găsit prieteni de joacă.
Am văzut ce înseamnă viaţa de miner.


La întoarcere spre casă ne-am oprit la Lacul Roşu pentru a admira natura.

Am stat la masă cu mami şi am tras concluzii după o vară de neuitat. Amândoi am fost de acord că a fost foarte frumos.